torsdag 13 september 2012

Kväll+busstur=kvällsfilosofering

Jag har ofta känslan av att jag skulle behöva en avstängningsknapp. Min hjärna går konstant på högvarv, varesig det gäller tankar om hur många t-rexar man kan klämma in på Öland eller det handlar om meningen med livet.

Inte för att jag tror att det finns någon mening med livet men det var inte vad som skulle diskuteras idag.

Idag är vi inne på ämnet vänner. Sommaren som har passerat (ja det är höst nu) har verkligen kastat om min uppfattning gällande mina vänner.
Jag har insett att jag troligtvis har prioriterat helt fel när det kommer till vilka jag håller på "ha kul med"-stadiet och vilka jag delar mina innersta tankar med. Insett att det kanske faktiskt är "ha kul med"-vännerna som faktiskt bryr sig.

En av mina sämsta egenskaper är ju trots allt att jag alltid sätter mig själv på andra... Eller femtonde, plats. Har man då vänner som alltid sätter sig själva och sitt välmående på första plats, tja då hamnar man lätt i skymundan.

En annan sak jag klurat över denna bussresa var att en artist precis skrev om att strö salt i sår. Jag har aldrig testat men jag vet ju i och försig att det inte är så skönt att få i näsan (fråga inte...) men alltså jag som alltid klumpar mig får ju lätt sår på både händer och armar. Därför vet jag av erfarenhet att parfym och sår inte går ihop sig.

Over and out.


(ja några drinkar kan ha slunkit ner under kvällen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar