måndag 3 september 2012

Vinnarskalle

Fick en knäpp och sprang en runda efter jobbet. Fort som attan gick det och jag överraskade mig själv med att springa hela sträckan jag tänkt ut (start ölandsleden nere vid bryggorna via motionsspåret och mål vid sockerbruksområdet) sprang på tio minuter så lite tempo måste jag haft?

Med tanke på att jag inte har tränat alls på ett halvår och inte tränat regelbundet sen jag slutade med fotbollen för åtta år sedan är jag ganska nöjd med mig själv.
Tror dock att det mest berodde på den envisa vinnarskalle jag utvecklat det senaste året.
Uppenbarligen är det inte bara pappa jag blir mer och mer lik för vart år, jag menar... Snart är jag som min moster som inte kan knyta på sig ett par ordentliga dojor utan att tävla!

Men jag blir ju även mer lik mamma, jag håller tummarna att mitt nya sovrum (massa kuddar och filtar...) kommer på posten imorgon!

4 kommentarer:

 1. stackars barn med alla de konstiga generna!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud ja, jag lider något fruktansvärt! Idag tänkte jag på någon mer likhet med dig men jag minns ej vad...

   Radera
 2. Jag är lite nyfiken på vem jag fick mina gener ifrån. Jag har två föräldrar som är ganska lata. Det måste nog vara mormor i så fall. Hon rör ändå på sig lite, men det är ingen som jag är lik. Vare sig att jag är dålig förlorare och helt groteskt rastlös när jag inte får träna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din aktiva livsstil kanske inte har med gener att göra utan vana? Eller har du alltid varit lika aktiv?

   Radera