söndag 13 mars 2011

Siktar mot toppen

Om jag inte blir lakrisförgiftad efter ikväll har jag nog någon cool super-power.

Systern vill ha sällskap nu. Hade ju planer på att läsa bok men kolla film låter ju helt okej det med.

Har ett dilemma btw... Läslogg nummer två (skola) behandlar boken Twilight, vilken jag bara läst sådär fyra gånger redan... Har ju även läst Midnight sun som är samma bok fast ur ett annat perspektiv...
Jag beräknar att den tar ungefär två dagar att läsa ut (whyyy läser jag alltid om böcker, både frivilligt och ofrivilligt när jag har nästan 20 stycken olästa i hyllan?) så frågan är om jag ska göra det nu direkt och get it over with eller om jag ska vänta lite till och ha den i extra färskt minne?
I-landsproblem så det smäller om det!

2 kommentarer:

 1. Ja, det är ju lite klurigt. Men eftersom du läst den så pass många gånger borde det ju inte spela så stor roll om du läser den nu eller om en vecka, du kan nog en hel del ändå :)

  Sv: Ja, precis, det är Radway som är seg. En i vår grupp hade inte fått hem den än så vi väntade med den till andra läsloggen. Vad bra att den blir bättre sen, för början har jag bara skummat igenom.

  Jag är hittills nöjd med kameran, den är liksom lagom avancerad för mig :)

  SvaraRadera
 2. Jag har läst, analyserat och kommer läsa och analysera Twilight flera gånger jag också :)

  Orsaken var väll lite att vi var någon (några?) som hade läst den tidigare och ville "lätta" arbetsbördan lite för att vi jobbar/pluggar kopiöst mycket annat?
  Tyvärr var väll tanken att den skulle ligga när vi hade som mest att göra, men icke då. Denna veckan blev det läslogg, Slutuppgift 1 på filmvet OCH sista uppsatsen på religionsvetenskapen som skulle in.

  *Dålig planerign av fröken Johansson*

  Iaf var det så för mig :) Meeeen, jag tror (trots mitt hat mot serien) att Twilight blir mitt forskningsämne senare för ex-jobbet.

  P.S Nu när jag ändå skrivet en så lång kommentar.
  Svarade på den du skrev på min blogg förut... Och insåg att folk kommer tro jag är Schizofren!
  I typ av:
  Sanna sa *kommentar*
  Sanna sa: Tack Sanna!"
  Tummen upp >.<

  SvaraRadera