tisdag 9 augusti 2011

Aporna tar över världen!

Det rapporteras idag om en ICA butik på södra Öland som under natten mellan måndag och tisdag utsatts för maskinhaveri. Man tror att det var gårdagens åskoväder som orsakade att butikens kylar stängdes av.
En av butikens anställda, en smått pyskotisk lever-i-sin-egen-värld tjej, svarar dock att hon tror något mer mänskligt än åskan ligger bakom haveriet.

"anledningen till kaoset var att larmet inte gick. Det var trasigt så att allt kött och chark i lugn och ro kunde förstöras. Är det inte märkligt?"

Hon menar att någon med egen vinning har ett finger med i spelet.
De förstörda varorna skickades till den lokala djurparken som snabbt var på plats och tog hand om den förstörda maten som tog upp nästan hela lagret i butiken.
Hon menar att en form av apornas planet-scen hade utspelat sig. De överintelligenta aporna hade alltså hackat sig in i systemet, förstört larmet och stängt av kylarna för att få ihop en ordentlig festmåltid.

Om den anställda har rätt får vi väl bekräftat ifall djurparkens grannar klagar på festgalna apor som för liv i djurparken ikväll.

6 kommentarer:

 1. Jag tror på den teorin.

  SvaraRadera
 2. Haha! xD Omg, jag skrattade ganska ordentligt.

  Det vet väll alla att det var en vampyr ;) Vampyrer kan ju alterera väder och vind och grejs!

  SvaraRadera
 3. Äter apor kött? Dom aporna vill jag inte träffa! Hua!!

  // Therese

  SvaraRadera
 4. Kärlek till anonym<3

  Sanna: kanske är aporna i maskopi med en vampyr? Undra vad vampyren vinner på den?

  Tessan: tror de flesta apor käkar kött om de kommer över det. Framför allt schimpanser och gorillor. En av de som jobbar på Kolmården berättade för oss att vi människor förmänskligar schimpanser och tycker de är så sötsurt snälla men sanningen var att schimpanserna där käkade upp lagårdskatterna.
  De är onda I tell you!

  SvaraRadera
 5. Ja jo alltså... Något åt det hållet Sanna.

  SvaraRadera