tisdag 17 mars 2015

I can't take another second of this goddamn town

Alltså jag borde verkligen börja packa. Typ nu. På studs. Men jag blev så himla trött. Har hängt ute i solen hela dagen med mig själv som sällskap. Ja åtminstone tills Mat bestämde sig för att joina partyt. 

Jag, min penna och kameran samlades för lite brygghäng med utsikt över slottet och nä jag fick inte särskilt mycket gjort men det var skönt i alla fall. Tror jag behöver den där egentiden när man bara är för om inte körkortet hade sagt att jag var Sanna så vet i fan alltså. Känner inte igen mig själv.Vilket inte nödvändigtvis är något negativt. Bara ovant.

Anyways, hängde på min brygga och drack kaffe tills Mat kom och vi drog och köpte frukost... Vid klockan ett... Sen hängde vi på nästa brygga. Vad kan jag säga? Vi är ölänningar, vi dras till vatten!


Men ja, om man skulle resa på sig. Dra igång Fall Out Boys senaste på så hög volym som kissungarna tillåter och ta tag i packningen? Imorgon bär det av till Göteborg och sedan vidare till London! Tror att miljöombyte kan vara nyttigt för mig.
Bättre än att undvika att vara hemma bara för att slippa känna att någon undviker en...
Make sense? 
Nä jag vet, totalt ologisk. 
Men det är för mycket att vara vuxen nu, jag hänger hellre på bryggor lagom många mil hemifrån.

2 kommentarer:

 1. Du är så beundransvärd Sanna.... vet du det?
  Jag hoppas ni får det bra i London :O)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj! Nej det visste jag inte, vad glad jag blev! Tack Tessan :)

   Radera