söndag 19 januari 2020

Tapetsneakpeak

Haha förlåt men först och främst - skrattade HÖGT när jag såg att en person från telias kundtjänst stalkat fram mitt inlägg där jag gnällde på ip-only. Det inlägget skrevs ju ändå innan "deras system inte känt av att vårt fiber inte var igång än" och skickat en faktura på första månadsavgiften. Men jag ska vara snäll nu och inte återupprepa alla svordomar som may or may not ha kommit ur min mun den dagen. Markus fick fin hjälp av kundtjänsten på facebook och de tyckte att våra katter är fina. Det verkar ju onekligen som om det är ip-only som missat något vid installationen.

"Ja kan man inte ens sätta ett kabelskydd rakt..." muttrade Markus och det är väl hans motsvarighet till när det brinner i mitt huvud och jag ser rött?

Det där med att vara snäll har kanske redan gått åt skogen MEN vi har tapetserat idag och ni är väl nyfikna på resultatet misstänker jag? Ni kan få en sneakpeak i alla fall. Det fattas ju fortfarande lister i hörnen och runt fönstren samt elementskydd. But here it goes:



TADAM! Som mitt femåriga jag troligtvis hade skrikigt. Det var ett favorituttryck back in the days som används allt för sällan i Sverige 2020. Men tapetseringen? Det blev så himla himla bra. Jag är skitnöjd! En annan dag ska jag berätta om när vi insåg att Markus är jättebra på att fuska så stay tuned så att säga.

Det var inte jättekul och långt ifrån enkelt men nu är tapeten uppe och vi är nog alla glada att det är över.

Någon annan dag kan vi ju också diskutera människor som är för bekväma för att tapetsera under fönstret/vid elementet och helt sonika låter bli men klockan tickar iväg och jag måste tydligen jobba imorgon? Wierd.

1 kommentar:

  1. Hej igen! :D

    Vi som sitter med Telias sociala medier som Facebook och Twitter, har även hand om bloggar där vi nämnts. :) Anledningen till detta är att vi vill finnas där våra kunder finns, för att se till att de får bästa möjliga hjälp och info om att vi finns.

    Utöver katterna, som jag även tycker är superfina också, så blev det riktigt snyggt med taperna må jag säga. :D Ha en fin dag!

    Med vänliga hälsningar

    Daniel, Telia Kundservice

    SvaraRadera